2013 Landgoed Anningahof

 

 

In 2012 naar Landgoed Anningahof  geweest, een  particulier beeldenpark, gelegen aan de rand van Zwolle. Het park heeft jaarlijks een wisselende, beeldencollectie. In 2013 is er weer een nieuwe expositie, waarmee oprichter en eigenaar Hib Anninga het tienjarig bestaan van z’n kunstzinnige buitenplaats viert. Er staan  beelden en monumentale sculpturen van kunstenaars uit binnen- en buitenland.

Vanwege het jubileum pakt Anninga groot uit met 77 kunstenaars met in totaal 94 beelden in het park en 48 beelden in de paviljoens. Er staan sculpturen opgesteld van onder andere Rob Voerman, Henk Visch, Carolein Smit, de Engelse Lucy Wood, Auke de Vries, Pim Palsgraaf, de Belgische Caroline Coolen en de Duitser Stefan Pietryga.

Naast Henk van Os richten hebben drie andere (oud-)museumdirecteuren Kees van Twist, Benno Tempel en Liesbeth Brandt Corstius de paviljoens op het landgoed ingericht.

Kijk voor meer afbeeldingen:

ilde.viewbook.com/albhttp://christhum/landgoed-anningahof-zwolle-2012#1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s