2015 Biënnale Venetië

Van 9 mei tot 22 november vond de Biënnale van Venetië plaats. Misschien wel het belangrijkste kunstevenement ter wereld. Bij deze 56e editie van de internationale kunstmanifestatie, heeft elk land zijn eigen ‘paviljoen’. In September 2015 ben ik weer naar de Biënnale in Venetë geweest. Gemiddeld 10-12 km gelopen per dag. Het is iedere keer weer heerlijk om hier naar toe te gaan en te kijken wat nu wel en beslist niet de moeite waard is. De hoofdcurator Okwui Enwezor beloofde de wereld samen te brengen. Er was dus veel te zien. Voor mij persoonlijk was het een feest, het weerzien van veel kunstwerken en kunstenaars waarmee ik de jaren als conservator in het Frans Hals Museum heb gewerkt. Voor het eerst in mijn leven heb ik per abuis 738 afbeeldingen van mijn kaart gewist. Dom, dom, dom, maar na twee dagen snorren op internet, software aangeschaft en na veel uitzoekerij toch de helft van de foto’s kunnen redden. 

Venice 2015

Voor fotogalerij Click: http://jalbum.net/nl/browse/user/album/1632507

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s