2018 Mobile Life

DSCN7854Jaren geleden ben ik begonnen met het vastleggen van mensen die volledig opgingen in het medium “Mobile” Een paar dagen geleden las ik een artikel in de NRC over het tweejaarlijkse fotofestival BredaPhoto met de aankondiging over het verschijnsel Mobile, vastgelegd door Filmmaker en fotograaf Geert van Kesteren. Meteen realiseerde ik mij dat dit fenomeen meerdere mensen aan het denken zet en de behoefte creëert om dit op een of andere wijze in beeld te brengen. De massa’s mensen die overal ter wereld druk zijn met mobiele telefoons vormen gezamenlijk een bron van inspiratie. De selectie foto’s in deze portfolio zijn deel van een groter aantal beelden dat ik in de afgelopen jaren heb vastgelegd.

Click voor de foto’s: https://christhilde.viewbook.com/2018-mobile-life

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s