2018 Raketen Station Hombroich

DSCN2446

 

De Langen Foundation is het privé museum van Viktor und Marianne Langen en huisvest een interessante kunstverzameling. Daarnaast zijn er regelmatig wisselende tentoonstellingen te zien. Op dit moment is er een tentoonstelling met werken van: Doug Aitken, Fiona Banner, Angus Fairhurst, Urs Fischer, Zhang Huan, Huang Rui, Iván Argote, Mohamed Bourouissa, Marguerite Humeau, Nadia Kaabi-Linke, Pamela Rosenkranz en Ho Sin Tung. Het museum is ontworpen door de Japanse architect Tadao Ando. Het is gesitueerd op het voormalig Nato terrein bekend als Het Rakentenstation Hombroich.

Voor afbeeldingen click: De Langen Foundation

Zie ook: www.inselhombroich.de

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s